کسب درآمد از نگهداری حیوانات و مربیگری آنها

3
(2)

 

در این محتوا از سری مقالات مشاغل خانگی و کار در منزل ، قصد دارم کسب درآمد از نگهداری حیوانات و مربیگری اونهارو بررسی کنم و مواردی رو با شما در میون بذارم که اگر به این کار علاقه داشته باشید، شاید براتون جالب باشه.

شرایط اجتماعی باعث شده که به هر دلیلی افراد به نگهداری از حیوانات خانگی علاقه بیشتری نشون بدن. از انواع پرنده گرفته تا سگ و گربه و غیره

اما چیزی که در نگهداری از این حیوانات مهمه ،بحث تربیت و نکات نگهداری از اونهاست. خیلی ها دوست دارن حیوان داشته باشن اما نسبت بهشون هیچ اطلاعاتی ندارن.بنابراین تمرکز روی این نیاز ، می تونه یک مزیت به حساب بیاد و یک فضای عالی برای کسب درآمد رو برای شما ایجاد کنه .

این شغل به سه روش قابل انجامه :

۱. خودتون حیوانات رو تربیت کنید و بعد واگذارشون کنید. مثلاً سگ رو از مراکز حمایتی یا غیره بگیرید و بعداز تربیت کردن به عنوان سگ نگهبان واگذار کنید.

۲. کار تربیتی حیوانات دیگران رو به عهده بگیرید. یعنی افراد حیوانشون رو مدت کوتاهی در اختیار شما قرار بدن و شماهم کار  آموزش اون رو بر عهده بگیرید.

۳. فضایی رو برای نگهداری موقت حیوانات آماده کنیدکه به نوعی هتل یا پانسیون حیوانات به حساب میاد. مثلاً وقتی برای افراد مشکلی پیش میاد (مسافرتی که همراه بردن حیوان براشون مقدور نیست یا مشکل شخصی پیش اومده ) و فرصت نگهداری از حیوانشون رو ندارن، بتونن برای مدت کوتاهی، با خیال راحت از امکاناتی که در اختیارشون قرار دادید استفاده کنن .

این شغل درآمد بسیار خوبی داره و برای اونهایی که به حیوانات و نگهداری از اونها علاقه دارن، بسیار مناسبه.

در ادامه ی این مقاله درمورد جزئیات این شغل توضیحات بیشتری رو ارائه دادم.

برای کسب درآمد از نگهداری حیوانات، به چه مهارت‌هایی نیاز داریم؟

در ابتدا باید با حیوانی که قصد نگهداری ازش رو دارید، به صورت کامل آشنا باشید.

اگر فقط بخواید یک فضا برای نگهداری از اونها آماده کنید. دونستن یک سری اطلاعات بهداشتی، فرمان‌های ابتدایی و ساده و همچنین اطلاع داشتن از مشخصات و خصوصیاتی که مربوط به حیوانه کافیه. شما می‌تونید با یک تحقیق درست و مناسب، و چند هفته زمان گذاشتن، این اطلاعات رو بدست بیارید.

اگر قصد داشته باشید کار تربیتی یا مربیگری رو انجام بدید ، نیاز به رعایت کردن یکی از سه شرط زیر رو دارید.

شرط اول : باید به صورت تجربی مهارت این کار رو به دست آورده باشید.یعنی از چند سال قبل تجربه انجام کار تربیتی یا مربیگری حیوان مورد نظر رو انجام داده باشید.

شرط دوم : مدتی رو در فضایی مرتبط با این کار، مشغول کارآموزی بوده باشید.یعنی چند مدت در مکانی که کار آموزش و تربیت حیوان رو انجام میدادن کار کرده باشید.(که باز هم نوعی کسب تجربه به حساب میاد.)

شرط سوم : درکلاس‌های آموزشی یا دوره‌های مهارتیِ مرتبط با مربیگری  شرکت کرده باشید.

 نکته مهم : اگر به حیوانات علاقمند نیستین و یا باهاشون مشکل دارین ؛ مثلاً میترسید یا چندشتون میشه….

اصلاً سراغ این کار نرید، تا نه خودتون نه اطرافیانتون و نه اون حیوون اذیت نشه.

برای کسب درآمد از نگهداری حیوانات ، به چه مقدار سرمایه نیاز داریم؟

سرمایه مورد نیاز برای این کار رو باید از چند جهت بررسی کنیم.

مورد اول : اگر فقط بخواید کار مربیگری و آموزش حیوانات رو انجام بدید، نیاز به هزینه ی جانبی ندارید و تنها هزینه شما مبلغیه  که برای آموزش پرداخت می کنید.

با جستجویی که انجام دادم ، یکسری موسسات آموزشی وجود دارن که دوره های مرتبط با مربیگری حیوانات رو برگزار می‌کنن . با شرکت در این دوره ها علاوه بر یادگیری مهارت، میتونید در انتهای دوره ، مدرک بین المللی دریافت کنید.

هزینه‌ی این آموزش‌ها، بسته به نوع دوره ، بین 1 تا 5 میلیون تومانه .

کسب درآمد از نگهداری حیوانات

مورد دوم :  شرایط دوم زمانیه که بخواید یک مکان رو برای نگهداری از حیوانات آماده کنید. چون در این مقاله درباره‌ی کار در منزل صحبت می کنم ، بنابراین شما باید فضای لازم رو داشته باشید.

اگر یک خانه ویلایی دارید که یک انبار ، پارکینگ یا زیر زمین داره و میشه با مقداری تغییر برای این کار مورد استفاده قرار داد ، به حدود 2 الی 3 میلیون تومان  سرمایه نیاز دارید که صرف خرید مقداری لوازم و تجهیزات مورد نیاز میشه.

اگر هم در آپارتمان سکونت دارین ، می تونید از حیواناتی شروع کنید که هم کوچک باشن و هم ایجاد سر و صدا نکنن. مثل گربه پرنده یا سگ های کوچیک.اگر هم امکانش برای شما وجود داشته باشه می تونید یک اتاق رو برای این کار در نظر بگیرید که سایر قسمت های خونه کثیف یا بهم ریخته نشه.

در این صورت هم به ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومان سرمایه برای خرید مقداری لوازم و تجهیزات ، نیاز خواهید داشت.

درآمدی که میتونیم از این شغل بدست بیاریم چقدره؟

درآمد این کار هم بسته به نوع فعالیت شما داره :

اگر بخواید کار مربیگری و تربیت حیوانات رو بر عهده بگیرید ،میتونید درآمدی بین 3 تا 10 میلیون تومان رو برای خودتون به وجود بیارید.

بازه ی این درآمد بسته به نوع حیوان و فضاییه که در دسترس دارین . مثلاً اگر حیوان بزرگتر باشه یا یک نژاد خاص داشته باشه و شما هم فضای خوبی برای انجام این کار داشته باشید، می تونین کار تربیتی اون رو با قیمت قابل توجهی قبول کنید.

اگر هم فضاتون هم کوچیک باشه ، از حیوانات کوچیک مثل طوطی و… کار خودتون رو شروع کنید. که در این صورت هم میشه بین 1 تا 3 میلیون تومان درماه رو کسب کرد.

اگر قصد داشته باشین فضای رو آماده کنید و هتل یا پانسیون راه بندازید. بنا به امکانات و فضای شما میشه درآمدی بین 3 تا بالای ۱۰ میلیون رو به دست آورد .

مسلماً اگر در آپارتمان هستین  میتونید از حیوانات کوچیک نگهداری کنید که درآمدش حدوداً بین 3 تا 5 میلیون تومان خواهد بود  و در صورت داشتن فضای بزرگ این درآمد به حدود ۵ تا بالای ۱۰ میلیون افزایش پیدا میکنه.

یه نکته ی مهم در مورد این شغل اینه که قابلیت گسترش داره . یعنی در ابتدا می تونید از یک فضای کوچیک شروع کنید و بعداز مدتی ، از درآمدی که بدست میارید فضای مجزا و تجهیزاتی رو فراهم کنید وکم کم درآمد خودتون رو افزایش بدید.

کسب درآمد از نگهداری حیوانات

نکته های پایانی

واضحه که در این شغل هم مثل همه‌ی کسب و کار های دیگه ، یک سری نکات وجود داره. و رعایت کردن اونها باعث میشه بتونیم نسبت به دیگران موفق تر عمل کنیم و خیلی سریعتر کسب و کارمون رو رشد بدیم.

  • نکته اول :  باید به حیوانی که قصد نگهداری از اون روداریم علاقمند باشیم .

اگر اینطور نباشه ، نه میتونیم در کارمون موفق بشیم و نه میتونیم با اون حیوان ارتباط خوبی برقرار کنیم.

  • نکته دوم :  در ابتدای کار از مکان و تجهیزاتی که در دسترس ماست، شروع کنیم.  در همون ابتدا سرمایه ی زیادی رو برای این کسب و کار صرف نکنیم.(حواستون باشه داریم در مورد کاردرمنزل با سرمایه ی کم صحبت میکنیم.)

اگر یک اتاق کوچیک داریم ازهمون فضا شروع کنیم و فضای رو اجاره نکنیم .بعد از اینکه جا پاتون سفت شد ،کم کم میتونید از درآمدتون تجهیزات و امکانات خودتون رو افزایش بدید.

  • نکته سوم : آینده ی این کسب و کار خیلی خوبه .اگر در همین ابتدا به این شغل علاقه داشته باشید و به صورت فعالانه کار خودتون رو انجام بدید، مطمئنا در آینده نسبت به رقبا و سایر افراد موفق تر خواهید بود.

کسب درآمد از نگهداری حیوانات

  • نکته چهارم :  این شغل با تولید محتوا ارتباط بسیار نزدیک و مستقیمی داره. به این دلیل که مخاطب نمیتونه به هرکس اعتماد کنه و حیوانی که مثل فرزندشه رو در اختیارش قرار بده.

بنابراین شما باید با تولید محتوای مداوم و فعالیت مستمر در شبکه های اجتماعی و به اشتراک گذاشتن پشت صحنه کسب و کار، داشتن صداقت و درکل رعایت همه ی جوانبیکه برای افراد مهمه ،درطول چند مدت  این اعتماد رو در مشتری به وجود بیارید.

  •  نکته آخر : همیشه سعی کنید ایده های جدید وخلاقانه رو وارد کسب و کارتون کنید. این شغل در خارج از کشور قدمت بیشتری داره و از ما قوی تر عمل می کنن. بنابراین شما هم سعی کنید اطلاعات اونها رو استخراج کنیدو از ایده هاشون (در تجهیزات ،مکان ،نوع نگهداری و…) برای رشد کسب و کار استفاده کنید.

اگر در بحث مربیگری فعالیت می‌کنید همیشه آموزش‌های بروزی که در زمینه فعالیت شما به وجود میاد رو یادبگیرید و با مسائل روز خودتون رو آپدیت کنید.

بعد از مدتی فعالیت هم می توانید کسب و کار خودتون رو گسترش بدید و به فکر افزایش درآمد باشید.

گفت‌و‌گو

این بخش مثل همیشه برای حرف زدن با شماست.

به شخصه خودم علاقه زیادی به این کار دارم و با تحقیقاتی که انجام دادم و مواردی که دیدم، علاقم بیشتر از قبل هم شد.

  • به نظر شما این شغل تا چه اندازه میتونه در ایران گسترش پیدا کنه ؟
  • آیا شما تجربه ی استفاده از مربی یا مکان های نگهداری از حیوانات رو داشتید؟
  • به نظرتون چه نکته های دیگه ای میتونه مقاله کسب درآمد از نگهداری حیوانات رو کامل‌تر و کاربردی‌تر کنه؟

خیلی خوشحال میشم اگر تجربیات یا نظرات خودتون رو در مورد این کسب و کار در قسمت نظرات برام بنویسید.اینطوری هم من و هم سایر دوستانی که به این شغل علاقمند هستن میتونن برای بالا بردن اطلاعاتشون  از نظرات شما استفاده کنن.

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد آرا 2

هنوز به این پست رای ندادی!!!!

معصومه برادران

من معصومه برادرانم و در این سایت، ایده‌ها و تجربیاتم رو در مورد کسب‌ و کارهای کوچک و خونگی با شما به اشتراک می‌گذارم. مطالب اینجا در ساختن یک کسب و کار و خلق یک زندگی جدید و بهتر یاور شماست. توی دنیای سایتم همراه من باش تا از کوچک شروع کنیم و بزرگ موفق بشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا